ORKIBAL

By: orkibal love u

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  17  18  19  20  21  22  23  [24]  25  26  27  28  29  30  31  >  >>]    [Archive]
Thursday, 2-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
HOOOOOORAYYYYYYYYYYYYYYYY!



hah saper nak sticker...sila la send korang nyer add korang kt aku ( the_orkibal@yahoo.com )....pastu aku post la sticker tuh...tapi dgn satu syarat korang kene send kt aku balik gambar sticker yg korang tampal tuh ( format jpg jer )...time nak amik gambar tuh...amik la cun-cun...gamba saper paling cun...aku upload dan aku kasi kredit name korang then aku kasik poster same postcard orkibal....


Friday, 26-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru!



ni la gambar pengantin ( Ein dan suami yg baru dinikahi )



bilik pengantin


Tuesday, 23-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Penang Perlis and Kedah


















gambar kt atas semua time aku gi perlis ngan penang....member kawin beb...sambil tuh menampal skit...giler tul gi merayau ngan pompuan nih abis semua tempat depa nih redah...lunyai aku....thanks to ein kerna sanggup sponsor tmpt tido kiteorang...smlt pengantin baru...harap dapat anak cepat2...kepada alin and sue...korang mmg cool...

kalau korang perasan ader sticker budak pompuan name rooty...hah tu kawan aku nyer sticker...korang bole checkout die nyer fotopages....

http://rootless.fotopages.com



Friday, 12-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
CUSTOM made sticker!



hahahahha....aku nak try lukis plak....tgk camner.....


Tuesday, 9-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Balai Seni Lukis ( Pergh Booth )

umbra n pergh.com booth
 
 
View all 49 photos...


wahahaha....at last...finished already....baru abis edit semua sekali....enjoy semua!
http://www.umbracomix.com
http://www.pergh.com


[<<  <  17  18  19  20  21  22  23  [24]  25  26  27  28  29  30  31  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net