ORKIBAL

By: orkibal love u

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  16  17  18  19  20  21  22  [23]  24  25  26  27  28  29  30  >  >>]    [Archive]
Thursday, 16-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
FAV!

















Monday, 13-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Orkibal with Killer Gerbil




aku takleh tido so aku pun capai ink pen aku then terus aku lukis nih...wei killer i just love your new look of your character! this is my new version of yours...aku sajer jer...giler boring tahap tambak johor!
wahahahahahahah!



Saturday, 11-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Aku Suke KLCC!























hello guys!
last weekend aku kene pegi discussion pasal aku nyer kejer...giler boring...pas abis jer aku lepak kt bilikyg best nyer bilik aku mengadap KLCC...aku apalagi mmg tak lepas peluang snap abis abisan...aku try byk stail...kire eksperimen skit...main refleksion tingkap bilik aku...pastu try main semua feature kt kamera aku...aku bukan reti sgt law law amik gambar...tapi aku suker try mender yg baru bagi aku...ok enjoy...hah sebelum tu mamat yg pegang orkibal tuh name die Azwar...belum kawin mane mane anak dare yg minat kt die baik cepat nanti melepas!
wahahahahahahahahaha!


Tuesday, 7-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
LILY



















Member aku buat open house...awek ramai gile tapi aku skit pun tak pandang sebab kt rumah die ader byk waterlily...lily my one and only...mmg aku snap byk2...tapi tak tahu ok ker tak....rase tak puas hati pun ader...hah yg last gamba nana...serius aku tak kenal....aku snap gamba die pastu tanyer die name aper..die cakap name die nana....



Monday, 6-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
MAGMO



hey checkout orkibal x magmo...
giler tul MAGMO tuh!
cam tak caya aku!

korang bole masuk site mamat nih!

http://www.fotolog.net/magmo/?photo_id=10020315


[<<  <  16  17  18  19  20  21  22  [23]  24  25  26  27  28  29  30  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net