ORKIBAL

By: orkibal love u

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  12  13  14  15  16  17  18  [19]  20  21  22  23  24  25  26  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
ORK DI SINGAPORE LAGI....GEREKKKKKK!

 
 


hey thanks to drizk for the snap man...
first pic at Bedok Reservoir wit craft,grr and deadstock...
second pic at Sembawang Road wit Locase,Craft,grr,Rel,kgb,phuek and deadstock...
enjoy yall...


Thursday, 27-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
GRAFF SESsion

akira nyer work
anep dgn DMP
 
View all 8 photos...


DMP : ello ork..!
ORK : yo yo...aku takde yoyo...wassup bro
DMP : mlm ni jom graff...kul 11
ORK : no hal...
DMP : ader member aku nak follow...dalam 4 orang...
ORK : wahahahha cun...meriah skit
DMP : see you tonight...
ORK : no prob bro!


location : highway tembok kt bandar tasik selatan

itulah perbualan telephone antara aku ngan si DMP...quite cool la mlm tuh
tapi surface wall tu tak best sgt...tak nampak kaler orkibal aku...
ok wei enjoy the pic...sori la gelap skit...




aku malas nak pakai flash sbb tak ori la gamba aku...
aku pakai manual setting die nyer xpose cahaya
biar gamba tu cam horror skit....

peace


Tuesday, 25-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kota Singa Datang Lagi!

ramai-ramai
ork with rooty
star**ck
View all 6 photos...


big thanks to Phuek for dope paste up...aku sayang kau..what a Phuektastic combo....
macam-macam sticker ada!
click
http://phuek.blogspot.com for dope Phuek World



Monday, 24-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kaler Oren





smlm aku gi kedai Yew Chong kt Sungai Besi sbb nak beli spray...nak pilih tuk graff mlm esok...tgh belek spray..aku terus angkut 8 tin spray berbagai kaler...time nak baya tuh aku terpandang kertas kaler2 floresen...terus aku belek...rupe2 nyer kertas tu paper sticker...aku terus beli...murah siot...lagi murah dari paper sticker yg aku biasa beli...


Saturday, 22-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Raya Pertama!

 
 
 
View all 17 photos...


wahahahahah...semua nih kt Sungai Besi....tp bukan sticker...aku bantai paste up pakai wheat paste atau org Scotland panggil gam kanji...besa skit...kelebihan pakai wheat paste...ianya murah pastu gam die mmg suparman...kuat nak kopek pun susah!
biar DBKL sakit hati sbb susah nak kopek...wahahahaahahha
Enjoy!




yg ni siang sbb aku nak test gam ni kuat ker tak!




hahhhhhhhhh yg ni kire dah terer skit...!



[<<  <  12  13  14  15  16  17  18  [19]  20  21  22  23  24  25  26  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net