ORKIBAL

By: orkibal love u

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  10  11  12  13  14  15  16  [17]  18  19  20  21  22  23  24  >  >>]    [Archive]
Thursday, 17-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
.............



Wednesday, 16-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
ORKIPINKI!

firstly cabut pintu tandas jiran korang
pastu draw guide line then spray kasi penuh
kaler mata die..pastu taruk outline hitam
View all 7 photos...



hah semua ni aku buat time raya haji itu hari...tp aku lupe nak upload...mamat tiga org tuh samseng kampung dusun yg tolong aku angkat pintu tu gi depan sekolah tuk sesi fotografi...kalu nak tarik keta korang bole kontek mamat 3 org tuh...


Sunday, 13-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
SABTU ke Kelang

DMP
 
 
View all 7 photos...




sebenar nyer ari sabtu arituh aku pegi klang same dmp visiting our fren yg akan pegi Aussie...visit si drew la...we arrive at s.alam sec.7...waiting rooty and afromeow...before meet rooty and a.meow...me and dmp pegi conteng satu meja ni kt block tah ape tah name block tuh...this table mmg cun dan suci bersih...wahahahaha....but aku mmg takde amik gamba kt rumah drew...korang bole la tgk kt rooty nyer blog kot..


Friday, 11-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
AUSSIE ( ST ALBAN )



much thanks to D.O.C..for the paste up...orkibal at AUSSIE beb...mampus aku pun tak pernah sampai sane..jeles tul aku ngan si orkibal nihhh...

http://cuteblob.blogspot.com/


Thursday, 10-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Highway Seremban-KL

 
 


[<<  <  10  11  12  13  14  15  16  [17]  18  19  20  21  22  23  24  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net